Over ons

nicole bol unicanfit

Door ons zelf blijven te ontwikkelen kunnen wij steeds meer uitvindingen doen waarbij wij mensen dichter tot hun doelstelling kunnen brengen.

Als sportstudio eigenaar train ik keihard om de beste resultaten te ontwikkelen. Door mij zelf te ontwikkelen, kun je mensen overtuigen dat je dat werkelijk een lichamelijke metamorfose kunt creëren. Je zult zien dat je zowel op fysiek als mentaal gebied je horizon kunt verruimen.

Zelf ben ik enthousiast wedstrijd atlete en probeer elke keer weer mijn grenzen te verleggen. Omdat ik train voor een gespierde fysiek wil dat niet zeggen dat de doelgroep van Unican Fit is.Wat ik met mijn fysiek wil overbrengen naar de mensen is, als jij een realistische doelstelling voor ogen hebt en je bent klaar om hier mee aan de slag te gaan, doe het dan ook. Er is geen tijd om te wachten naar een ander tijdstip, want hoe eerder jij aan de slag gaat, des te sneller voel jij je je gelukkig met het resultaat die jij bereikt hebt. Unican Fit staat open voor doelstellingen die mensen hebben, dit kan zijn: een betere conditie, fitter worden, gezonder leven, reumatische klachten verminderen, gespierder en meedoen aan een wedstrijd  of juist afvallen, omgaan met chronische ziekten, bv COPD, astma, fybromyalgie enz.

Doelgericht kijken wij naar de wensen of klachten die mensen hebben en gaan hiermee aan de slag.

FITNESS……HEALTH…..LIFESTYLE

Het is niet altijd even makkelijk voor mensen om te gaan sporten. Wij willen daarom voor mensen de drempel lager leggen of helemaal weghalen om mee te komen doen met onze intensieve trainingen.

Dit is daarom ook mijn reden dat ik geen open gym heb. We hebben trainingen die alleen maar op structurele tijden gevolgd kunnen worden. Dit hebben wij gedaan omdat wij mensen willen begeleiden in doelstellingen. Wij willen weten en zien hoe mensen zich ontwikkelen.

De trainingen worden zelf door ons ontwikkeld en weten precies wat de sporters moeten voelen.

Wij richten ons op de meest effectieve oefeningen met de juiste herhalingen en tussen pauzes ( die overigens er kort zijn), zodat jij op een kort termijn resultaat zult zien en voelen. De kracht en intensiviteit die jij kunt opbouwen in de training is onwaarschijnlijk, je zult spieren voelen waarvan je dacht ze niet eens te hebben, hoe geweldig is dit.

Na elke training zul je voldaan naar huis toegaan en denken, ik heb 1 uur lang echt hard getraind en ben trots op mij zelf. Maar je zult discipline moeten creëren en motivatie opwekken om elke keer terug te komen naar onze les. Ben jij binnen bij Unican Fit dan zorgen wij voor de rest.

Iedereen is UNIEK, maar wat maakt ons UNIEK. Door op een persoonlijke manier met mensen aan de slag te gaan,  willen wij mensen gaan helpen naar een mentale en fysieke ontwikkeling. Ook bij mentale en fysieke klachten zijn genoeg mogelijkheden te vinden om toch te kunnen sporten.  Wij zijn overtuigd dat ook mensen met lichamelijke beperkingen toch kunnen bewegen, zolang het maar op een verstandige en aangepaste manier uitgevoerd word. Deze aanpak kun je ontwikkelen d.m.v. samenwerking. Trainen gaat bij ons net even iets verder dan alleen maar een oefening goed uitvoeren. Wil jij weten hoe wij te werk gaan. Kom geheel vrijblijvend een van onze groepslessen meedoen en ervaar wat wij bedoelen met persoonlijk begeleiden.

 

Schrijf je nu in! Wij helpen je op weg naar jouw doelstelling.

Profiteer nu van een GRATIS proefles

Klik hier