12 Weeks Body Plan

 

Mensen willen graag een goed plan om te werken naar een gezonder leven of een droomfiguur.

De media staat vol diëten, nieuwe hypes die uiteindelijk toch net niet het resultaat opleveren wat jij ervan verwacht had.

Wanneer je tegenvallend resultaat hebt gaat je motivatie op korte termijn helemaal te niet en leg je het bijltje erbij neer.

Om dit te voorkomen hebben wij speciaal een 12 weken plan opgezet om voor jou een kickstart te maken op weg naar jouw doelstelling.

 

Hard werk moet resultaat opleveren. Mensen weten vaak niet goed hoe ze kunnen starten met een effectief plan. Vaak gaat het bij de voorbereiding al helemaal mis.

 

Wij hebben een formule waar we samen met jou planmatig aan de slag gaan. 12 weken lang zullen wij jou gaan helpen door wekelijks nieuwe updates te maken en veranderingen aanbrengen daar waar het nodig is. Zo maak je meer kans om te blijven presteren.

 

Wat zullen wij in die 12 weken voor jou doen:

  • Wij vertellen jou hoe je jezelf kunt blijven motiveren

  • Wat en wanneer jij moet eten

  • Welke beweging van belang is tijdens dit proces

  • We geven je handige tips en praktische checklisten

 

Dit programma is zowel online als offline te volgen.

Wij werken met een professioneel platform zodat jij elk moment van de dag contact met ons kunt opnemen met vragen of belemmeringen waar jij bij geholpen wilt worden. Wij antwoorden altijd binnen 24 uur.

Met het online platform bouwen wij een dossier op. Op deze manier kunnen wij stelsel matig de vooruitgang bijhouden en krijgen we een mooi overzicht van hoe het proces verloopt. Met dit systeem gaan wij je ook diverse onderzoek formulieren mailen die jij voor ons moet invullen zodat wij een duidelijk beeld krijgen van waar de blokkade in jouw structuur zit.

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat inzet van online coaching zeer effectief werkt. Mensen voelen zich veiliger en zekerder door hun verhaal op papier te zetten.  Door deze manier van werken in te zetten kunnen wij onze dienstverlening nog meer personaliseren en krijgen zo een open manier van communicatie.

De bedoeling van dit traject is dat je precies opvolgt wat wij jou aanreiken. Om de beste resultaten te behalen mag je hier absoluut niet van afwijken. Dit werkt voor beide partijen heel makkelijk.

Twaalf weken lang zullen wij jouw buddy, vraagbaak en mental coach zijn. Mocht je na twaalf weken besluiten om met het project door te gaan, zullen wij jou blijven stimuleren en gaan we over op fase 2.

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan nu aan en maak gebruik van onze speciale aanbieding van 25 euro korting op het 12 weken body plan.  Je betaalt geen 124,95 maar 99 euro voor het 12 weken traject.

right-238369__340 (1)_edited.jpg