top of page

Body Transform

 

Droom jij ook wel eens om dezelfde fysiek te ontwikkelen als jouw favoriet?

Stel je eens voor jij kunt gaan werken aan een droomfiguur waardoor jij je beter gaat voelen en meer zelfvertrouwen ontwikkeld. Wat voor gevoel zal dit jou opleveren? Dat zou toch fantastisch zijn! Daarom hebben wij bij Unican Fit een speciaal programma ontwikkeld om jou hierbij te gaan helpen.

BODY TRANSFORM !

Dit is een project waarin wij jou gaan begeleiden op weg naar jouw einddoelstelling. Deze begeleiding zal op diverse gebieden plaatsvinden. Dit zal zijn in:

  • Voedingsbegeleiding

  • Trainingsbegeleiding

  • Lifestyle coaching

  • Mindset coaching

 

Het belangrijkste begin is dat jij een lifestyle leert te ontwikkelen die volledig afstemt op jouw einddoelstelling. Jouw training en voeding moet volledig en persoonlijk zijn samengesteld dat perfect werkt op jouw dagindeling.

Door jouw leefstijl goed in kaart te brengen kunnen wij achterhalen waar je op moet gaan focussen. Wanneer je persoonlijke lifestyle niet in order is of je kunt de motivatie niet opbrengen moeten we samen gaan kijken hoe we bepaalde zaken een andere sturing gaan geven. Dit vormt jouw pad op weg naar jouw doelstelling.

Jouw progressie mag absoluut niet gaan stagneren door sociale, persoonlijke of maatschappelijke belemmeringen. Dit kost te veel tijd en is verspilde tijd.

Wij van Unican Fit zijn gespecialiseerd jou hierin te ondersteunen. Waar andere stoppen gaan wij door!

Het is een intensief programma, dus als jij het idee hebt “ leuk dit zou ik wel even willen doen” dan heb je het mis. Om dit te achterhalen zullen we een aantal gerichte vragen stellen om te kijken of dit traject daadwerkelijk wel bij jou past.

Wanneer we met dit project beginnen zullen een aantal fases doorlopen worden om voor jou het beste plan op te stellen die jij nodig hebt voor jouw doelstelling.

Heb jij interesse of wil je meer weten neem dan contact met ons op en wij geven je graag meer uitleg!

bottom of page