top of page

ONZE VISIE

sport-1882719_960_720.jpg
            SMALL GROUP TRAINING

 

Door deel te nemen aan small group lessen hoef jij je niet druk te maken dat je geen geslaagde training hebt. Is je motivatie niet zoals het moet zijn dan wordt je door ons en mede sporters gemotiveerd om je training toch te laten slagen.  De training is zo opgezet dat je geen enkele spiergroep mist. De full body training is zo opgezet dat je je spieren tot het uiterste drijft.

coaching-2738522__340_edited.jpg
            PROJECTEN
 
De projecten die wij in ons pakket hebben zijn speciaal ontworpen voor sporters die serieus naar een doelstelling willen werken. Dit kan je droom shape zijn of een deelname voor een wedstrijd. Samen gaan wij bepaalde onderzoeken uitvoeren en kijken op welke wijze wij jou op de beste manier kunnen begeleiding. Deze projecten zijn voor lange termijn begeleiding.

runners-635906__340.jpg
            PERSONAL TRAINING

 

Personal training is speciaal voor mensen die net even wat extra aandacht nodig hebben. Op een persoonlijke manier kijken wij precies naar de manier van training die het best bij jou past. Ieder persoon is anders en heeft een andere aanpak nodig. 

fitness-3168246__340.jpg
            GEWICHTSBEHEERSING

 

Tegenwoordig is er heel wat te doen in de wereld van de afslank goeroe. Er komen steeds weer nieuwe misleidende diëten uit. Met elk dieet bereik je het beste resultaat, maar als er toch al een goed dieet bestaat waarom gaat iedereen het wiel weer opnieuw uitvinden? Wij vinden het belangrijk dat jij kiest voor een voedingspatroon dat bij jouw leefstijl past en wij helpen je daar graag bij.

bottom of page