Over ons

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Unican Fit is een zelfstandig ondernemende dienstverlening met 30 jaar ervaring op gebied van beweging, voeding en coaching. Onze doelstelling is om op een meedenkende manier te begeleiden en aanpassingen aan te brengen daar waar nodig is om een bestaande levenspatroon te verbeteren. Het streven is naar een verandering met blijvend resultaat.

Wij maken gebruik van diverse trainingsmaterialen. Dit zijn o.a. fitness elastieken, kettlebells, dumbells, halters, maar ook fitness apparatuur.

​Wij ontwikkelen onze eigen lessen op basis van anatomische achtergronden en inzichten. De focus wordt voornamelijk gelegd op de juiste techniek van trainen zodat we de meeste resultaten kunnen behalen.

Door onszelf steeds te blijven ontwikkelen op gebied van gezondheid, bewegen en lifestyle. Wij zijn zelf actief met het onderzoeken van de beste trainingsontwikkeling die het meeste effect zal hebben. Zo proberen wij de lessen zo afwisselend mogelijk te maken zodat gewenning wordt voorkomen. 

Waar wij ons mee willen onderscheiden is dat voor ons de taak van coach/personal trainer zijn net even iets verder gaat dan een uur training. Wij vinden het belangrijk om te zien dat mensen zich blijven ontwikkelen. De ontwikkeling geldt niet alleen op gebied van figuurcorrectie, maar hoe een sporter zich in het algemeen ontwikkeld. Trainen is niet gewoon even een lesje volgen. Hier gaan een aantal zaken mee gepaard. Hoe is de discipline en motivatie? Hoe is het voedingspatroon? Moeten er veranderingen worden aangepast? Hoe is het dagelijkse ritme?

Een uur sporten vliegt voorbij, maar daar houdt het niet bij op. Je moet een leefstijl erom heen bouwen, is je rust periode goed, is de timing van je voeding correct enz.

​Door de mensen persoonlijk te begeleiden zie je mensen steeds en krijg je meer inzicht wie wel en wie niet vordert. Stilstand willen wij tegen gaan, vandaar dat we mensen blijven motiveren om een extra gewicht te pakken of net nog even een herhaling extra te doen.

​Voor ons als coach hebben we de taak om mensen te blijven stimuleren. Dit is niet altijd leuk, maar onze kennis van spierontwikkeling willen wij overbrengen op de sporters,

zodat zij kunnen profiteren van kracht, fitheid en spierontwikkeling.  

                        GEZONDHEID

 

In de afgelopen jaren hebben we kunnen zien hoe de gezondheid aan het veranderen is. Steeds meer moderne diëten worden uitgevonden. Je mag geen koolhydraten meer eten, je moet juist wel koolhydraten eten, vet is heel erg slecht voor je of juist helemaal niet. Mensen worden helemaal van de wijs gebracht over wat nu echt een gezond patroon in je leven is. Door dagelijks onderzoeken lezen, informatie bestuderen en opleidingen helpen wij mensen uitleg te geven wat nu een goede en bewuste voedingskeuze is die in jouw leven past.

             BEWEGING

 

Bewegen kun je op heel veel manieren. Maar is die beweging ook de juiste manier? En train jij wel op de juiste manier om jouw doel te bereiken? Dit zijn allemaal vraagstukken waar het nog wel eens vaker misgaat bij mensen. Door regelmatig zelf onderzoeken te doen over trainingstechnieken, zijn wij in staat om te onderzoeken welke training het best bij jou past. Door een uitgebreide analyse te maken van jouw doelstelling, lichaamssamenstelling en lifestyle zijn wij in staat om jou te helpen op weg naar jouw doel.

             LIFESTYLE

 

Belangrijk is de manier van denken en de manier waarop je naar jezelf kijkt. Dit is niet alleen van belang bij een goed voedingspatroon en bewegen, maar in je dagelijkse leven. Vaak kunnen persoonlijke gedachtes mensen beïnvloeden en de progressie stagneren. Daarom helpen wij mensen om te achterhalen waar het misgaat. Bij lifestyle coaching wordt er gekeken op welke gebieden je niet blij bent met jezelf of waar je niet krachtig genoeg bent. Het doel is om te leren hoe jij je natuurlijke krachten en talenten beter kunt gaan gebruiken. Met ons als coach gaan we samen aan de slag om je bewust te maken en te leren hoe je weer in balans kunt komen, zodat je met meer kracht en plezier weer aan de slag kan gaan met jouw doel.

Meet The Team

20191028_113538-01_edited.jpg

Nicole Bol

Personal Trainer, Groups Coach,  voedingsexpert,

gewichtsconsulente, lifestyle coach, wedstrijd atlete

IMG_0926-01_edited_edited_edited.jpg

Anita Bol

Mental coach, body balance expert, wedstrijd atlete