Personal training
 

Hoe gaan wij te werk?

Training

Onder deskundige begeleiding planmatig werken richting een duidelijk gesteld doel. Ik train je aan de hand van een zorgvuldig opgesteld periodering programma dat gericht is op jouw doelstelling en dat uitgaat van jouw fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen. Een uitgebreide intake bepaalt het startpunt en vanaf daar gaan we direct stappen maken in de juiste richting. Ik ben er heilig van overtuigd dat resultaat de beste motivatie is, dus dat staat ten alle tijden voorop. Het doel is om jouw lijf sterker en fitter te maken, niet om het te slopen.

Voeding

Bij het werken aan fitness- en gezondheidsdoelen speelt naast de training ook je voedingspatroon een belangrijke rol. Ook op dit vlak begeleid ik je volgens de laatste inzichten waarbij jouw huidige eetgewoonten de basis vormen van een nieuw eetpatroon. Na het opstellen van je vernieuwde eetplan blijven we alles wat je eet en drinkt monitoren en optimaliseren.

Coaching

Er schuilt vaak veel meer achter een ongezond lijf dan alleen te weinig bewegen en teveel en/of verkeerd eten. Met mijn kennis en ervaring help ik je om ook op het mentale vlak de nodige stappen te zetten naar een verbeterde versie van jezelf. Denk hierbij aan meer zelfvertrouwen, assertiviteit, besluitvaardigheid en positiviteit. De ene persoon heeft meer baat bij of behoefte aan fysieke training en de ander heeft juist meer (mentale) coaching nodig om een fysieke transformatie in gang te zetten. Tijdens een uitgebreide intake bepalen we samen hoe we de eerste fase van het traject gaan aanpakken. Gaandeweg zijn er diverse evaluatiemomenten waarop we bepalen hoe we het vervolg gaan inzetten.

Personal training

Even een paar punten op een rijtje waarom jij zou kunnen kiezen voor een personal trainer:

1. Je krijgt de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt, of je nu beginner of gevorderd bent.

2. Je boekt sneller resultaten, jouw resultaat wordt digitaal bijgehouden.

3. Personal Training is tegenwoordig heel betaalbaar.

4. Je hebt altijd een stok achter de deur.

5. Het is gezellig om met een Personal Trainer te werken. Je bouwt een band op met een Personal Trainer en je wordt goed voorgelicht over de mogelijkheden en gebruik van apparaten en accessoires om je doelen te bereiken.

6. Je wilt weten of je met de manier waarop je nu traint, je de resultaten ook echt zult behalen.

7. Je hebt moeite om geconcentreerd en gemotiveerd te blijven.

8. Je hebt lichamelijke klachten waarmee tijdens trainingen rekening mee moet worden gehouden.

9. Je hebt het idee dat je geen vooruitgang meer boekt met je training.

10. Je voelt je niet zo prettig om in groepsverband te trainen of juist om helemaal alleen te trainen.

We beschikken over een eigen trainingscentrum, waarbij de sporter in alle rust samen met de coach aan zijn doelstelling kan werken. Met het sociale en respectvolle karakter Unican Fit begeleiden wij graag mensen op verschillende gebieden naar eigen keuze. Dit zal tijdens een intake gesprek worden besproken.

Afhankelijk van jouw doelstelling kan gekozen worden voor 1 op 1 training in:

  • Circuit Training.

  • Cardio Training.

  • Krachttraining.

  • Spiermassa opbouw d.m.v. Periodiseringsschema, splitschema enz.
     

Elk schema wordt voor ieder persoon apart samengesteld. Dit is afhankelijk van jouw eigen doelstelling. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Ons vakgebied is onze passie waarmee wij graag mensen op een deskundige manier willen helpen.

Voor een prijsopgave kun je contact met ons opnemen d.m.v. het contactformulier in te vullen. 

WS-42478_WP.jpg