Afslankdruppels


Afslankproduct op vloeibare basis


Afslankdruppels is speciaal samengesteld dat het helpt uw energieniveau op peil houden, terwijl het gelijktijdig de spijsvertering en calorieverbranding stimuleert, waardoor het van binnenuit helpt om af te vallen. Daarom is afslanken met behulp van afslankdruppels zo’n plezierige ervarin Kelp heeft een positieve invloed op de gewichtsbeheers Werking van afslankdruppels

Afslankdruppels stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering. Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen en daardoor het lichaam voorzien van een heel effectief afslankwapen. Ook helpen de druppels bij het behoud van een goede vochtbalans. De mix van extracten zorgt ervoor dat u op een evenwichtige wijze kunt afvallen. Zeker niet onbelangrijk, het gebruik van afslankdruppels is veilig. Er zijn geen neveneffecten.


Ingredienten;


Ilex paraguariensis of wel yerba mate

Yerba mate, ofwel Ilex paraguariensis, is een boom afkomstig uit Brazilië, Paraguay, Uruguay en Noord-Argentinië. Hier wordt yerba mate voornamelijk als thee gedronken. Dit hangt samen met de verschillende gezondheidsvoordelen die het biedt. Zo is yerba mate goed voor de nierfunctie en urinewegen en voor een goede vochtbalans. Ook is yerba mate goed voor het hart en de bloedvaten. Bovendien helpt yerba mate bij overgewicht vanwege het ondersteunende effect op de vetstofwisseling.


Paullinia cupana

Guarana (Paullinia cupana) wordt al eeuwenlang door indianen uit de Amazone gebruikt. Guarana is het zaadje van een plant die in Brazilië groeit. Guaranazaden bevatten van nature cafeïne. Ze worden gebruikt bij vermoeidheid, om alertheid te bevorderen en voor meer geestelijke energie. Guarana wordt ook gebruikt om de vetstofwisseling te ondersteunen. Hierdoor kan het helpen om op gewicht te blijven.


Rhamus frangula

De kleinste hoeveelheid elzendoorn moet worden genomen om de stoelgang te reguleren en afhankelijkheid te voorkomen.


Orthosiphon

De Orthosiphon -als kruidenthee gezet en gedronken- is in de volksgeneeskunde in de eerste plaats befaamd geworden om zijn werking bij nier- en blaasaandoeningen. Maar ook bij galklachten en steenvorming (zowel nier-, blaas- als galstenen) is de kruidenthee al vele eeuwen bijzonder populair.

Orthosiphon reguleert een goede vochtbalans. Overtollig vocht wordt op een natuurlijke manier afgedreven.


Panax ginseng

Panax ginseng is een adaptogeen. Panax ginseng is goed voor de weerstand en het concentratievermogen. Daarnaast is ginseng in Azië al duizenden jaren het middel om het libido van man en vrouw op een natuurlijke manier te stimuleren.


Semen cola (colanoot)

In de oude apothekersboeken wordt de farmacologische werking als volgt omschreven 'colanoot is een opwekmiddel voor het centrale zenuwstelsel en de bloedsomloop. Dwarsgestreepte spieren, vooral van het hart, trekken makkelijker samen. Het wordt dan ook als stimulans voor de ademhaling en van het hart bij uitputtingstoestanden gebruikt'.


Vroeger medisch gebruik

· Depressie

· Neuralgie

· Lichamelijk en geestelijke vermoeidheid, asthenie

· Diarree van nerveuze oorsprong

· Migraine

· Anorexia


Camellia sinensis

Camellia sinensis (groene-thee-extract) remt de groei van vetcellen.


Fucus vesiculosus (kelp)

Kelp heeft vele eigenschappen die het menselijk organisme ondersteunen.

Kelp werkt honger remmend, , zuiverend, remineraliserend, versterkend, mild vocht afdrijvend en stoelgang bevorderend.


Verder helpt het om cholesterol te verlagen en heeft het een tonische werking op klieren.


Kelp bevordert het metabolisme en kan ondersteunend werken bij problemen met de huid of met de gewrichten.


Kelp heeft een positieve invloed op de gewichtsbeheersing.


Lycopodium

In de homeopathische geneeskunde wordt Lycopodium Clavatum veelal toegepast ter verbetering van het functioneren van de lever en de galblaas. Daarnaast wordt het toegepast bij darm- nier- en buik- en maagklachten.


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven