top of page

Beautysupplement voor natuurlijke huidverjonging met bosbes


Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid van binnenuit te versterken.

Collageen Drink is een anti-aging drank op basis van Bioactieve Collageen Peptiden (Peptan B). Dit collageen vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Door dagelijks gebruik van Collageen Drink blijft de huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

Voeg een glas Collageen Drink toe aan je dagelijkse beautyritueel. Collageen Drink bevat maar liefst 6,5 gram Peptan B Collageen per dagdosering. Dit voedingssupplement is volledig vrij van hulpstoffen.


Wetenschap en resultaten

Collageen Drink is een anti-aging supplement voor natuurlijke schoonheid van binnenuit. Het effect van Collageen Drink is te danken aan PEPTAN B. PEPTAN B is de merknaam voor specifieke Bioactieve Collageen Peptiden (BCP’s). In tegenstelling tot de meeste andere vormen van collageen, zijn de opneembaarheid en de resultaten van PEPTAN B onderzocht.

Collageen Drink heeft een bewezen werking. Recente klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van Collageen Drink leidt tot een aanzienlijke verbetering van de huidelasticiteit, een afname van rimpels en een toename van collageenaanmaak. Deze studies lieten zien dat een dagelijkse dosis Collageen Drink de diepte van rimpels na vier weken aanzienlijk vermindert en dat het effect na 8 weken verdubbelt.

Na inname van Collageen Drink zetten de PEPTAN B peptiden de collageenvezels aan om collageen aan te maken. Ook wordt er meer hyaluronzuur aangemaakt. Het resultaat: een stevige en gladdere huid.


Klinische studies PEPTAN B

Onlangs zijn er twee klinische studies verricht om het effect van PEPTAN B op huidelasticiteit en rimpelreductie te beoordelen. De eerste studie was opgezet om de doeltreffendheid van PEPTAN B Collageen Peptiden op biofysische parameters te controleren. Aan deze gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie, namen 69 vrouwen deel (leeftijd 35-55), die eenmaal daags 2,5 gram PEPTAN B, 5 gram PEPTAN B of een placebo gebruikten gedurende acht weken. Elke onderzoeksgroep omvatte 23 proefpersonen.

In beide PEPTAN B-groepen (2,5 en 5 gram) werd na vier weken een statistisch significante verbetering van huidelasticiteit gezien in vergelijking met de placebogroep. Bij sommige vrouwen werd een maximale stijging van de huidelasticiteit van 30% waargenomen na de behandelingsperiode van acht weken. Interessant detail was dat het positieve effect van PEPTAN B op huidelasticiteit meer uitgesproken was bij vrouwen ouder dan 50 jaar. Het positieve effect op de huidelasticiteit was nog steeds aantoonbaar vier weken na staken van het gebruik van PEPTAN B.


De tweede studie was gericht op het effect van PEPTAN B op rimpelreductie en synthese van belangrijke dermale matrix-componenten waaronder collageen en elastine. In een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde proef, ontvingen 114 vrouwen van 45-65 jaar oud eenmaal daags 2,5 gram PEPTAN B of een placebo gedurende acht weken. Na vier weken van de behandeling, vertoonde de PEPTAN B-groep toonde een verlaagd oog rimpelvolume van meer dan 7% gemiddeld, met een verder merkbare verbetering na acht weken. Vier weken na staken van de suppletie, was in de PEPTAN B-groep nog steeds sprake van een daling in oogrimpelvolume van 11,5%.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page