top of page

Crash dieet begin er niet aan! Ga anders denken over het woord dieet!!
Je kent het fenomeen vast wel, je knabbelt s'ochtends op een geroosterde boterham en als lunch eet je een zakje met peentjes. je denkt dat je op deze manier verantwoord omgaat met calorieën. Maar tegen het avondeten kun je het bijna of juist niet weerstaan om toch even wat chips, snoep of koekjes naar binnen te werken. Ben je echt zo streng op jezelf over wat je mag eten, dan reageer je uiteindelijk als een boze super en lap je alle afspraken aan je laars.


Bij de meeste diëten krijg je vaker "NEE" te horen, maar wij bieden je voldoende keuzemogelijkheden om toch genoeg en verantwoord te kunnen blijven eten. De meeste diëten draaien om minder eten, maar wij richten ons op brandstofvoorziening. Iedereen heeft zo al jaren lang de gedachte dat diëten minder eten is, eten als een broodmager fotomodel, je zwaar in het zweet werken op de loopband, en dan uiteindelijk wat vet te verliezen. Maar eigenlijk zijn dit juist de redenen waarom het meestal niet opschiet met een dieet. Het kan zelfs zo zijn dat je uiteindelijk nog dikker bent dan dat je begon met zo'n dieet. De reden hiervan is dat je super snelle stofwisseling de stofwisseling van een schildpad met een schildklierprobleem heeft gekregen. Daarom gaat het mis bij de meeste diëten die je volgt.


Bij Unican Fit willen wij de mensen herprogrammeren naar een andere manier van denken over afslanken. Je stopt met voortdurend te denken aan elke calorie, maar begint met te denken over de beste manier om calorieën te verbranden. Heb je het eenmaal onder de knie, dan is je lichaam er helemaal klaar voor om vet te laten verdwijnen en spieren naar voren te toveren.Dus stop met crash diëten, shake diëten, en alle nieuwe commerciële veel belovende maar niet werkende diëten en begin anders te denken over het woord dieet!

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page