top of page

Mind Up, upgrade jouw energie level


Mind Up, meer focus, meer energie en een beter humeur.

De druk om beter te presteren wordt groter omdat er steeds meer gevraagd wordt van iemand. Helemaal opgaan in een onderwerp helpt je om scherp te blijven wanneer dit nodig is. Mind up is een product met een diversiteit aan kruiden die je lichaam ondersteunen. Aan de ene kant om rustig te blijven en aan de andere kant meer energie geven. De balans die het geeft zorgt voor meer focus.


Wat Zijn Nootropics?


Nootropics is eigenlijk een verzamelnaam voor geheugen, focus en energie. In Amerika worden alle producten die deze drie eigenschappen hebben nootropics genoemd. Het is een veel gehoorde naam bij studenten en personen die in de luchtvaart werken. De ingrediënten die over deze eigenschappen beschikken kunnen bijdragen aan het maken van verbindingen in het brein


N-Acetyl-L-Tyrosine


N-acetyl-L-tyrosine wordt door sporters gebruikt om de mentale alertheid te verhogen maar ook het gevoel van welzijn, en om fysieke en mentale vermoeidheid, vooral tijdens intense inspanning, af te kunnen wenden.


Wat Is Cognitief?

Het woord cognitief doelt op alle informatie verwerkende processen (taal, geheugen, het vermogen gedrag aan te passen, patronen herkennen, rekenen en tal van andere denkprocessen) die zich afspelen in de menselijke hersenen. In de Ayurvedische geneeskunde is Bacopa monnieri het meest krachtige kruid om mensen van alle leeftijden te helpen nieuwe informatie te leren en te onthouden. Het is een natuurlijke kruid dat van oudsher gebruikt wordt voor cognitief functioneren.


Wat Doet Vitamine B6

  1. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen

  2. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page