Vitamine D3 Druppels


Unican Fit vitamine D3 druppels

Beschrijving

Unican Fit Vitamine D Druppels bevat vloeibare vitamine D en is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. De vitamine D druppels zijn eenvoudig in te nemen met een lepeltje. Of vermeng de druppels met vloeibare of vaste voeding. Een ander voordeel is dat de druppels makkelijk en nauwkeurig te doseren zijn. Iedere druppel bevat 6,25 µg vitamine D3 / 250 IE. Ideaal voor individueel afgestemde doseringen.

Vitamine D3

De Vitamine D bevat druppels op natuurlijke oliebasis met vitamine D3. Vitamine D3 is de meest effectieve vorm van vitamine D.

Olijfolie

Vitamine D is een in vetoplosbare vitamine. Dit betekent dat vitamine D niet oplosbaar is in water, maar in vet. De combinatie van vloeibare vitamine D met olijfolie zorgt voor een betere opneembaarheid van vitamine D in het lichaam, dan wanneer je deze bijvoorbeeld in tabletvorm slikt.

Vitamine D

· Verhoogt de opname van calcium in de botten

· Zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden

· Draagt bij aan de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel

· Zorgt mede voor een goede weerstand

· Speelt een rol bij het behoud van sterke en soepele spieren.

Zonlicht

Zonlicht en voeding zijn bronnen van vitamine D. Toch kan het zijn dat je onvoldoende vitamine D binnen krijgt door bijvoorbeeld gebrek aan zonlicht in de wintermaanden. De Gezondheidsraad onderschrijft het belang van vitamine D en adviseert een dagelijkse hoeveelheid van 10 microgram vitamine D (400 IE).

Voor specifieke groepen zoals ouderen, zwangeren, kinderen, mensen met een getinte huidskleur of mensen die de meeste tijd binnen doorbrengen geldt dit advies in het bijzonder.


De Vitamine D3 druppels zijn bij ons te verkrijgen voor 14,95

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven