top of page

PRIJSLIJST

GROEPSLESSEN

Bij groepslessen kan er gekozen worden voor een abonnement of strippenkaart. Lossen betalingen per les is niet mogelijk. Dit i.v.m. de planning van de bezetting tijdens de lessen. Wij dienen ons te houden aan de voorgeschreven corona maatregelen.

1 x per week                                        € 30

2 x per week                                        € 45

3 x per week                                        € 55

Strippenkaart van 10 lessen                € 60 

PERSONAL TRAINING

Personal Training word in overleg ingepland. Wanneer een personal training niet door kan gaan wegens persoonlijke redenen van beide kanten, hoort dit ruim 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Gebeurt dit niet zal de training toch in rekening worden gebracht. Alleen in uiterste noodgevallen zoals; acute ziekte, ongeval e.d. worden uitzonderingen gemaakt.         

                               

Personal Training 1 op 1 los                €  40

Personal Training 1 op 1 5 sessies      €175

Personal Training 1 op 1 10 sessies    €300 

Volledige personal training traject inclusief voedingsbegeleiding op aanvraag.

Personal Trainingen dienen vooruit ingepland te worden.

VOEDINGS- EN TRAININGSBEGELEIDING

Voedingsschema  *                               € 30

Trainingsschema  *                               € 30

Voedings en trainingsbegeleiding **     € 50 p.m

* Inbegrepen bij voedingsschema: Intake gesprek + wegen + vetpercentage meting

**Inbegrepen bij voeding en trainingsbegeleiding: Intake gesprek + wegen + vetpercentage meting + 1 x per 2 weken update en herberekening.

ONLINE BEGELEIDING

Het is ook mogelijk online begeleiding te volgen bij ons. 

Wij maken dan gebruik van een set fitness elastieken. We hebben een speciaal programma ontworpen waarmee je fitness apparatuur kunt vervangen door de fitness elastieken. Hierdoor is het mogelijk om zowel af te slanken en spiermassa te ontwikkelen. Tijdens de online begeleiding krijg je een e book met volledige instructies over hoe je een oefening kunt uitvoeren en welk apparaat je normaal zou gebruiken in de gym. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld hoe de werking van de elastiek word ingezet. Na 2 weken word opnieuw bekeken wat de resultaten zijn en waar eventueel aanpassing plaats moeten vinden. Ook ontvang je van ons weer nieuwe oefeningen om zo steeds een ander programma te volgen en meer progressie te ontwikkelen.

Online maandbegeleiding                € 50 p.m

Fitness set van perfecte kwaliteit     € 39,95                        

LIFESTYLE COACHING

Lifestyle coaching is een traject die jou op weg helpt naar een beter leefstijl. Bij lifestyle coaching komen meerdere aspecten van het leven aanbod. Tijdens een intake gesprek zal samen met de coach gekeken worden naar de hulpvraag. Op de basis van de informatie uit het intake gesprek word een advies uitgebracht en aangegeven hoeveel sessie nodig zullen zijn jou te kunnen begeleiden naar jouw doelstelling. 

Er kan zowel voor Face-tot-face sessies als voor online coaching gekozen worden. Ook is het mogelijk zowel F2F in combinatie met online coaching.

Het intake gesprek kost € 65 en zal worden verrekend bij de start van het coachingstraject. Na een intake gesprek ontvang je een offerte van de aantallen sessies die nodig zullen zijn. Er kan na loop van tijd altijd per sessie verlengt worden. Informatie hierover ontvangt je bij het intake gesprek.

MASSAGE

Ontspanning  / sportmassage

30 minuten                                            € 25

60 minuten                                            € 40

bottom of page